Jumppa-maraton Saarikentällä

Jumppa-maraton Saarikentällä


Sunnuntaina 9.7. klo 12.00-16.00

Jumppa-maratonissa on vetäjinä lähialueen ohjaajia, jotka haluavat tarjota sinulle monipuolisen, hyvän fiiliksen jumppakattauksen. Jumpat ovat kaikki erilaisia ja jokainen ohjaaja tuo persoonallaan omaan jumppaansa hyvää energiaa. Kaikki tunnit sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin harrastajille!

Ohjelma:

Klo 12.00-12.50 Kangoo Jumps, Tiia Viiperi.
Tiian energinen ja hauska Kangoo Jumps-tunti kehittää koordinaatiota, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja hapenottokykyä.
Mikäli tarvitset tunnille Kangoo Jumps kengät, niin varaa itsellesi kengät ennakkoon numerosta 040-5681323 (kenkävuokra 5 €, maksu Tiialle paikan päällä).
Varustaudu tunnille pitkävartisilla sukilla.

Klo 13.00-13.50 Zumba, Elina Luoma-aho.
Elinan iloinen rennon letkeä Zumba laittaa tanssijalat liikkeelle ja pääset tällä tunnilla takuuvarmasti nauttimaan mukavasta kesäfiiliksestä latino-musiikin tahdissa.

Klo 14.00-14.50 Pilates, Sonja Peltokangas.
Sonjan tunnilla pääset hieman rauhoittumaan ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Tunti on perustason tunti ja sopii myös ensikertalaisille. Oma jumppa-alusta mukaan!

Klo 15.00-15.50 ”Kasari-jumppa”, Karoliina Joohs
Päivän päätteeksi lähdetään 80-luvun fiiliksiin ja jumpataan teemaan sopivan musiikin tahdissa perinteistä lihaskuntojumppaa. Jumpassa lyhyt alkuverryttely, lihaskunto-osio ja loppuun venyttelyt. Oma jumppa-alusta mukaan!

Varustus:
Ota mukaan juomaa, pientä välipalaa (mikäli olet koko päivän) ja joihinkin jumppiin tarvitset jumppa-alustan. Jumpat pidetään Saarikentän takaosassa, joten aurinkoisella kelillä kannattaa muistaa myös aurinkorasva 😊

Maksu:
Koko päivän hinta 15 €, yksittäin 5 €/jumppa. Maksu: kortti (ensisijainen) tai käteinen, liikuntaedut: ePassi, Edenred ja Smartum

Säävaraus:
Sateen yllättäessä jumpat siirretään yhteiskoulun peilisaliin.

takaisin alkuun