Palvelut festivaalien aikana

Majoituspalvelut

Lisätietoa majoituspalveluista löytyy Majoitus-sivulta.

Ruoka- ja kahvila-palvelut

Kahvila16

Vimpelin keskustassa kunnantalon vieressä sijaitseva upouusi kesäkahvila Kahvila16 palvelee koko pesisfestivaalien ajan. Kahvilassa tarjolla leivonnaisia, jäätelöä, kahvia, teetä ja muita virvokkeita, oheistuotteita sekä hyvää musiikkia. Kahvila on luonteeltaan olohuonetyylinen, ja sen sijainti on optimaalinen auringossa istuskelulle ja seurustelulle niin sisällä kuin ulkona.

Eläimet myös tervetulleita kahvilaan!

Tarkemmat aukioloajat ilmoitetaan kahvilan virallisella tilillä: kahvila16

Nelimarkan leipomo

Pitkät perinteet omaava Nelimarkan Leipomo perustettiin 1.12.1960 ja leipomo palvelee Vimpelin keskustassa. Nykyään Kimmo ja Perttu Nelimarkan vastuulla oleva leipomo on kehittynyt alkuajoistaan. Leipomoala on nykypäivänä koneellistunut mutta Nelimarkan Leipomossa panostetaan perinteiden kunnioittamiseen ja käsityöhön. Koneita käytetään toki apuna mutta jokainen leivonnainen on käsityön tulosta. Kahvila-myymälä sijaitsee leipomon yhteydessä, joten tuotteiden tuoreus on taattu. Kahvilasta löytyy leipomuksia suolaisesta makeaan, kotiin vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi. Nelimarkka on myös tilojensa puolesta kehittynyt ja sitä on uudistettu viimeksi 2020. Kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa.

Sijainti: Opintie 4

Kahvila-myymälän aukioloajat: Ma – Pe: 7.30-14.30. Verkkosivut: https://nelimarkanleipomo.fi/kahvila/

Rolls Vimpeli

Rolls Vimpeli

Rolls Vimpeli palvelee Vimpelin keskustassa Pesisfestivaalien aikana. Elina Pyhälahden johodlla Rolls Vimpeli löysi mainion sijainnin itselleen Vimpelin ydinkeskustasta. Noin 40 asiakaspaikkainen pikaruokaravintola toimii lisäksi kahvilana, jossa tarjolla alajärveläisen kultahehkun tuotteita.

Tarjoukset:
Rolls app tarjoukset

Sijainti: Patruunantie 8

Ravintolan aukioloajat: Ma-la klo 11.00-21.00 & su 12.00-21.00. Verkkosivut: https://kartta.suomirolls.fi/listing/vimpeli-rolls/

Grilli-Pizzeria Kir-Si

Gilli-Pizzeria Kir-Si ravintola palvelee Vimpelin keskustassa. Aiemmin Vimpelin paikallisessa anniskeluravintola Sopupelissä työskennelleet Kirsti Ahonen ja Sirkka Rintamäki päättivät ryhtyä uusiksi grilli-pizzerian yrittäjiksi noin 15 vuotta sitten. Tänä päivänä grilli-pizzeria on suosittu koko perheen viikonloppuravintola, sekä tärkeä lounasruokapaikka, jonka pöydät täyttyvät asiakkaista päivä toisensa jälkeen.

Ravintolan erikoisuuksia:
Vuoden 2017 & 2022 pesismestareiden hampurilainen + 0,3 juoma 12,50€
Kone-Vesala ??

Sijainti: Patruunantie 13

Aukioloajat: Ma-pe 10.30-21.30, la 12.30-21.30 & su 12.30-20.00. Verkkosivut (facebook): https://www.facebook.com/grillipizzeriakirsi/?locale=fi_FI

My-Linda Pizzeria Kebab

Mirlinda Malokun ravintola MY-Linda palvelee pesisfestivaalien ajan laajoilla aukioloajoillaan. Mirlinda ihastuttaa loistavalla asiakaspalvelullaan, sekä nopeaan tahtiin valmistuvilla aterioillaan festivaalikansaa. MY-linda valmistaa pitsojen lisäksi erilaisia annoksia kebab-lihasta, kanasta sekä porsaasta. Ruokalistalta löytyy myös raikkaita salaatteja sekä hampurilaisia. Parhaimmillaan Mirlinda valmistaa pitsan 3-4 minuutissa. Ravintolan tiloista löytyy 24 asiakaspaikkaa.

Pesisfestivaalien erikoistarjous: Festaripitsa 10€

Sijainti: Patruunantie 15

Aukioloajat: Ti-to 10.30-21.00, pe 10.30-22.00, la 12.00-22.00 & su 12.00-20.00. Verkkosivut (facebook): https://www.facebook.com/MYLINDAPIZZERIAKEBAB?locale=fi_FI

My-Linda Pizzeria Kebab

Vimpelin keskustan paraatipaikalla sijaitseva Kahvila Nisunjyvä palvelee kahvilan sekä vuokrakirppiksen merkeissä. Kahvila/kirppiksen omistajat Laila Järvenpää ja Lea Vasalampi ovat itse kirpputorien ystäviä ja haluavat tarjota palvelua niin paikallisille kuin muualla asuville. Kotileipomotoiminnasta vastaava Järvenpää leipoo Nisunjyvän tuotteita kotonaan sekä yrityksen toimitiloissa. Itse leivottu perunarieska, joka sisältää juustoa, kinkkua, kurkkua tomaattia sekä paprikaa kantaa nimeä Räpylärieska, joka on Nisunjyvän asiakkaan keksimä nimi.

Sijainti: Patruunantie 15

Aukioloajat: Ma-pe klo 10.00-17.00, La 9.00-13.00. Verkkosivut (facebook): https://www.facebook.com/profile.php?id=100043180465864

takaisin alkuun